Saulin lautapeliblog

Sunday, December 31, 2006

Die säulen der erdeä vihdoinkin!

Nyt vihdoinkin pääsin pelaamaan tätä peliä! Lautapeliguru(ja nörtti!) Phil tuli opettamaan minulle ja Sannalle kuinka tätä peliä pelataan. Peli ei ole mikään kovin nopea, eikä mitenkään yksinkertainen. Phil sanoi, että hän ei ole aikaisemmin voittanut tätä peliä; nyt hän pääsi näyttämään newbie pelaajille kuinka peliä pelataan! Vaikka peli näytti olevan aika tasaista pitkään, niin lopulta Phil otti noin 15 voittopisteen kaulan pelin lopussa, minä tulin sitten kakkosena ja Sanna otti urheasti pronssia.
Peli kesti yli kaksi tuntia, tosin osaksi sen takia kun pelasimme peliä ensimmäistä kertaa. Peli tuntui monipuoliselta, ja sen takia kokeilinkin erilaisia mahdollisuuksia mitä peli tarjoaa, taisin käyttää kaikenlaisia vaihtoehtoja pelin aikana. Itse en osannut käyttää pelissä optimaalisesti hyväksi eri käsityöläisiä, vaikka sain Jack kortin jonka ansiosta pystyin pitämään kuusi käsityöläistä palkattuna, niin en käyttänyt kuin 3-4 käsityöläistä per kierros saadakseni voittopisteitä. Tämä oli suurin syy minkä takia en pärjännyt - en osannut optimoida rakennusaineiden tuottoa käsityöläisten käsissä.

Tykkäsin pelistä ja voisin pelata sitä uudemman kerran - tosin pelkään, että pelin pituuden takia peliä ei tule pelattua kovin usein...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home